БАРК КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ – ПОТПУНО БЕСПЛАТНО

Ми смо првенствено Дечија играоница и наш основни задатак је анимирање и игра са учењем и васпитавањем деце.

„Рано детињство“ је детињство које се дешава пре навршених осам година, и управо у том периоду дете пролази кроз најбржу фазу раста и развоја. Њихови мозгови се развијају брже него у било којем другом тренутку у животу, тако да су ове године пресудне. Током ових година постају се темељи за њихове социјалне вештине, самопоштовање, перцепцију света и морални поглед, као и за развој когнитивних вештина.

Дежурна играоница Барк је одлична прилика за децу. Учешће у квалитетним Креативним радионицама у раном детињству јача то рано учење и поставља снажне темеље за каснији успех.

Помажемо ћемо деци да се развију у позитивне, самоуверене и способне појединце и створити снажну основу за каснију едукацију.

Кроз програме Дежурне играонице Барк , деца уче како да створе пријатељства, играју се и истражују, буду храбра и испробавају нове ствари, размишљају и решавају проблеме и уче како да се добро односе са вршњацима.

Марија Монтесори је почетком прошлог века показала како учење не полази од учитеља већ ученика, и чврсто је веровала да децу није потребно присиљавати да би учила већ је једино важно да им осигурамо подстицајно окружење које ће их позивати на промишљање и истраживање. И тиме задовољити две важне дечје потребе – подстицање њихове природне радозналости и учење кроз шаренило и игру.

Зато је главна мисао Дежурне играонице Барк остварена – да у највећој могућој мери преузмемо начин васпитања Марије Монтесори кроз игру и анимацију – „Усмеравамо децу да од нас науче сама“. Уврсатили смо следеће креативне радионице у наш редован посао:

  • Креативна играоница Моје Ваљево
  • Mузичка играоница намењена је узрасту деце до 7 година.
  • Креативна ликовна играоница “ Мали атеље“
  • Креативна играоница спорта  „miniFITLAND“
  • Креативна играоница енглеског језика  „CHOCOLATE“
  • Креативна играоница руског језика „ШОКОЛАД“
  • Креативна ограоница латино и других плесова